X

SKRIVNOSTNE POTI ALADINA IN ZLATOLASKE
Avtor
Petra Slak (po motivih zgodb Aladin in Zlatolaska) / Alan Manken
Producent
KUV UPRIZORITVENA UMETNOST / Glasbena šola Marjana Kozine in Zavod Novo mesto

SKRIVNOSTNE POTI ALADINA IN ZLATOLASKE

GLASBENA PRAVLJICA MLADIH ZA MLADE.

Besedilo in priredba: Petra Slak 
Glasba: Alan Menken 
Izvajajo: otroški in mladinski pevski zbor, solisti, igralci in plesalci ter spremljevalni ansambel Glasbene šole Marjana Kozine, Novo mesto (mentorica: Petra Slak) 
 
Predstava traja 45 minut. 
   
***  
     
V prepletu dobrega in zla, prebrisanih tatičev in hrabrih princes, magičnih čarovnikov ter preprostih ljudi vas bodo z glasbo, plesom in napetimi zgodbami popeljali v čaroben svet pravljic in pripovedk. Sprehodite se po Zlatolaskinem stolpu, se v domišljiji spustite po njenih zlatih laseh in se prepustite njenim dogodivščinam. Hkrati pa vas v sosednjem kraljestvu na čarobni preprogi čaka šarmantni Aladin, ki s svojim duhom in čarobno svetilko odkriva nov in razburljiv svet. 
 
Glasbena šola Marjana Kozine Novo mesto bo tudi v šolskem letu 2023/2024 v okviru svojih dejavnosti pripravila glasbeno-scensko pravljico za otroke od prvega do petega razreda osnovne šole. Glasbena pravljica Skrivnostne poti Aladina in Zlatolaske je že trinajsta glasbena pravljica, s katerimi Glasbena šola Marjana Kozine že več kot petnajst let navdušuje dolenjske otroke in mlade. 

Nazaj na seznam